Partners

Voor een succesvolle uitrol van een Docsis netwerk is er altijd samenwerken tussen veel verschillende partijen. Bestaande leveranciers voor uw locatie en nieuwe zijn nodig omdat er gebruik gemaakt wordt van veel verschillende expertise. De beste combinatie is per locatie uniek. Hierbij enkele voorbeelden van mogelijke partijen.


Technische Dienst

De technische dienst van een locatie is een van de belangrijkste partners. Zij kennen als beste de technische infrastructuur op uw locatie. Ook kunnen zij vaak belangrijke onderdelen van een project in eigen beheer uitvoeren. Tijdens de uitrol wordt hierdoor kennis en ervaring overgedragen van het Docsis netwerk.


Concept Mobile

Concept Mobile is een jong en verfrissend bedrijf dat alles in huis heeft om het complete traject van uitrol te kunnen beheren. Door hun gedreven manier van werken wordt er met grote zorg aandacht besteed aan alle details van een project. In samenwerking met Wandy zijn er al een groot aantal verschillende type locaties succesvol voorzien van een betrouwbare, betaalbare en beheersbare internet voorziening voor gasten.