Referenties

Een selectie van projecten die wij in samenwerking met en of in opdracht van onze installatiepartners hebben uitgevoerd.


Recreatiepark De Watersnip – Petten

Concept mobile heeft op de watersnip een compleet project voor verbetering van internetvoorziening gerealiseerd op grond van een netwerk design van Wandy. Een Docsis netwerk in combinatie met het TV-signaal van een landelijke kabelprovider. Speciaal filter is toegepast om het docsis signaal van de kabelprovider te vervangen door eigen Docsis signaal.  Hiermee kon het park zijn eigen internet voorziening via de kabel realiseren. Bij de eerste uitrol is de bestaande wifi structuur nog gedeeltelijk via 5Ghz verbindingen met elkaar verbond. Binnen een jaar zijn deze masten vernieuwd en allemaal omgezet naar het betrouwbare en snellere Docsis netwerk. Daarnaast hebben bijna alle eigenaren een Docsis router in hun chalet.


Camping de Boomgaard- Westkapelle

Voor een betere internetvoorziening voor de gasten van de Boomgaard is er een Docsis netwerk gerealiseerd. Ombouw van de coax infrastructuur is door de firma ID-sat gedaan. Wandy heeft ook de glasvezel aansluiting naar het park toe begeleid. Op het park zelf zijn er verschillende glasvezel verbindingen gebruikt voor de verdeling van de internet aansluiting. Een combinatie van WiFi masten op Docsis, huisaansluitingen met Dual Band Docsis routers en verhuur accommodaties met Docsis modems.  Een mooie combinatie van verschillende functies in een netwerk.


Camping de Liesbos – Breda

De klant heeft gekozen voor geïntegreerde Docsis routers met dual band WiFi met 4 gigabit ethernet poorten. Op basis van een advies van ID-sat en Wandy. Hierop kunnen bewoners ook eigen netwerk apparatuur bekabeld aansluiten.  Bestaande mast met WiFi voor camping en camera toezicht is ook aangesloten op het Docsis netwerk. Bandbreedte management van de Docsis routers als hotspot gebruikers vind plaats in de centrale controller. Hiermee kan eenvoudig verschillende type abonnementen geboden worden aan de bewoners. Medewerkers worden met gedetailleerde netwerk monitoring ondersteund bij vragen van gasten over het netwerk.


Camping de Oase – Renesse

De Oase heeft een gecombineerd netwerk van Hotspot en Routers op het park. Na ombouw van het kabeltelevisie netwerk zijn de Hotspot WiFi master verspreid op het terrein zijn aangesloten op het Docsis netwerk voor een breedband verbinding met de receptie. Iedere verhuur accommodatie heeft een eigen dual band modem. De WiFi SSID van de verschillende accommodaties worden centraal vanuit de monitoring aangepast. Particuliere eigenaren hebben verspreid over het terrein een modem router met eigen unieke SSID en WPA key.  Binnen een jaar zijn er circa 200 aansluitingen actief.


Droomparken Schoneveld – Breskens

Schoneveld heeft sinds 2015 een Docsis 3.0 Hotspot netwerk over het gehele park.  Inventarisatie ombouw en upgrade van het coax netwerk is een samenwerking van Wandy met ID-sat. Circa 50 CAI kasten op het park zijn gereviseerd. In de woningen zijn dual band Docsis modems geplaatst en voor kampeervelden masten aangesloten op het Docsis netwerk. Na de initiële uitrol zorgt de technische dienst zelf voor verdere uitrol in combinatie met de online monitorings-tools. Hiermee kan er flexibel ingesprongen worden op de wensen van eigenaren van woningen. Op dit moment zijn er 175 aansluitingen actief.